A Drake nadrág hozzám nőtt

A Drake nadrág hozzám nőtt

„Napi motoros felszerelésem szerves részévé vált, illetve hosszabb távra is szívesen veszem.”

„Elázni még mindig csak egyszer áztam meg benne, de ezt az akadályt is jól vette, pedig egy kiadósabb zivataron voltam kénytelen keresztülmenni. Teljesítette elvárásaim, valóban kiváló ingázó, rövidtávú felszerelés. Zsebek száma, mérete pont megfelelő, ha nem többhetes túrára indul az ember.”

„Mostanra már mosásra is sort kellett keríteni párszor, ahol továbbra is kicsit zavaró, hogy belül csak tépőzáras megoldások vannak, mivel ezek folyamatosan, mindenhol beleakadnak a mesh anyagba. Óvatosan próbálom mindig, de hiába, egyszer legalább beleakadok a szövetbe.”

„A térdprotektort cserélni akarom valami komolyabbra. Ami tetszik, hogy magán a protektoron is van tépőzár, amivel eléggé stabilan lehet rögzíteni, nem mocorog, mint a legtöbb nadrágban.”

„A szellőzése továbbra is rendkívüli, pedig azóta motort cseréltem, és az új motornak jobb a szélvédettsége a lábnál is. Alul tépőzárral állítható a bőség, így ha azt akarom, hogy jobban szellőzzön, kicsit kilazítom, és máris élvezhetem még jobban a csiklandozó levegőt, ami a csizmám tetejénél éri a lábam.”

SIXGEAR DRAKE NYÁRI TEXTILNADRÁG

SIXGEAR DRAKE NYÁRI TEXTILNADRÁG

  • kivehető víz- és szélálló, lélegző REISSA® membrán
  • kivehető CE térdprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők
  • csípőnél habbetét, mely SAS-TEC csípőprotektorra cserélhető