„A motoros dzseki még a csinos ruhához is teljesen jól illett”

„A motoros dzseki még a csinos ruhához is teljesen jól illett”

A nyári bőrcucc milyen tavasszal? Csillát hálós betétes bőrruhába öltöztettük, nehogy megsüljön nyáron. De még nincs nyár! Vajon hogy teljesít ilyenkor a Sixgear Switch Lady bőrdzseki?

„A kabát elején lévő hálós részre voltam igazán kíváncsi, hogy a hűvösebb tavaszi időben mennyire lesz szélálló. Legnagyobb megdöbbenésemre autópályán jó tempóban egyáltalán nem éreztem a menetszelet. Szóval a membrán a hideg és a szél ellen tökéletesre vizsgázott.”

„A kora délutáni Budapesten történő motorozás során 15°C körül, városi tempóban egyáltalán nem fáztam.”

„Nőként szintén fontos szempont, a motoros dzseki még a csinos ruhához is szerintem teljesen jól illett.”

„A kabát szabásának és a megfelelő helyekre elhelyezett rugalmas anyagoknak köszönhetően már az első használattól kényelmesnek bizonyult.”

„Ami pedig a biztonságot illeti, kifejezetten tetszett a fényvisszaverő feliratok elhelyezkedése.  A kabát hátán lévő nagy fényvisszaverő felirat mellett, számomra újdonság volt a bal elején lévő kisebb, és különösen az alkarokon elhelyezett felirat.”

„Csak a kabát zsebei voltak azok, amelyekkel nem voltam teljesen elégedett. A belső zseb is lehetne mélyebb, de főleg a két első zseb az, amely kicsinek, illetve épphogy elégnek bizonyult. A mostani okostelefon méretek mellett örültem, ha egy telefont éppen be tudtam szuszakolni a zsebbe.”

„Összességében az első benyomásaim nagyon pozitívak, kíváncsian várom, hogy fog a kabát (főleg annak hálós eleje) a nagyobb melegben is bizonyítani.”

Csilla

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

„A tesztelés napja az egyik legmelegebb nyári nap volt. 40 fok árnyékban és betonon csak melegebb. Halogattam is a tesztelést az esti órákra, de nem lett hűvösebb. Ellenben kellemesen csalódtam, mert sokkal kényelmesebb és szellősebb volt, mint elsőre gondoltam. A felvételnél a kötözött sonka érzése megvan, de csak az első percig, mert utána könnyen meg lehet szokni, továbbá a kényelemhez hozzájárulnak a rugalmas beépített elemek is. Összességében ez a kabát nagyon tetszett, ha valaki a bőr kényelmetlenségétől fél, akkor ezt mindenképpen ajánlanám, mert ebben pozitívan fog csalódni.”- Zita