„A softshell is, háló is tud nyúlni keveset”

„A softshell is, háló is tud nyúlni keveset”

Colos srácok nehezen találnak magukra dzsekit. Ami jó hosszban az bő, ami elég szűk, az biztos, hogy rövid… Kivéve a Sixgear Surge dzseki. A majd’ két méteres Henrikre teljesen jó.

„Azért esett a választásom ilyen kabátra, hogy melegben ne olvadjon egybe a testemmel, ingázás, nyári túrák során ne úgy szálljak le a motorról, hogy ketten segítenek rólam lecuppantani a kabátujjakat.”

„A mellkasi részen lévő hatalmas, sűrűn perforált anyag, ami a háton is, szinte az egész gerincprotektori résznél folytatódik. A kabát egyéb részei, ujjai softshellből készültek, ami korábbi tapasztalataim alapján viszonylag szélzáró és egy kevés csapadékot is elbír, impregnáltságtól függően.”

„Amit kicsit sajnáltam, hogy nincs elöl szinte semmi fényvisszaverő felület, pedig biztonsági szempontból ez sem mellőzhető. Csupán a karok végén van egy-egy csík, illetve a háton, nyakon.”

„Viszonylag jól felvette a testem alakját a 2XL-es kabát. Gondolom főleg azért, mert a softshell is, háló is tud nyúlni keveset, így szűkebbre szabható kicsit, mint mondjuk egy cordura kabát. Derék meg ráadásul állítható bőségű, köszönhetően a patentos csatnak. „

„A két oldalsó zseben kívül van egy nagy zseb hátul, deréknál, a jól megszokott helyen (szintén hálós anyagból). Számomra fontos a méretük, mivel a mobilom előre szoktam elsősorban tenni. Szűkös, pedig az én telefonom átlagos méretűnek mondható, nem tudom, mit kezd valaki mondjuk egy 6 colos készülékkel.”

Henrik

SIXGEAR SURGE MOTOROS SOFTSHELL DZSEKI

SIXGEAR SURGE MOTOROS SOFTSHELL DZSEKI

  • Softshell anyag hálós betétekkel
  • 3D mesh hálós bélés
  • kivehető CE könyök- és vállprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők