„Az első melegebb napok tapasztalatai”

„Az első melegebb napok tapasztalatai”

Még mindig jól érzi magát Csilla tetőtől talpig bőrben?

„Bár arra készültem, hogy rövid ujjú blúzra felvéve igencsak melegem lesz benne, megtapasztalhattam, hogy a kabát membránnal együtt is kellemes viselet, annak ellenére, hogy 25 fok körüli hőmérséklet mellett tettem próbára.”

„Maximum 1 perc alatt, pár mozdulattal ki tudtam venni a bélést. Különösen tetszett, hogy az ujjánál körbe cipzáros a rögzítése, amely sokkal jobban helyén tartja, mint az eddigi kabátjaimra jellemző gombos megoldások.”

„A menetszél pont annyira hűsített, amelyet nem éreztem se soknak, se kevésnek.

„Ami a Sixgear Sheila nadrágot illeti, tökéletesen illeszkedett és már az első használattól meglepően kényelmes volt. Először napközben, városban próbáltam ki, de a textil résznek hála 27 fok mellett sem volt benne melegem.”

„Hiányérzetem csak a fényvisszaverő nyomat miatt volt, szerintem praktikus lenne mindkét oldalt a combrészen elhelyezni egyet a kabát ujján lévőhöz hasonlóan.”

Csilla

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

„A tesztelés napja az egyik legmelegebb nyári nap volt. 40 fok árnyékban és betonon csak melegebb. Halogattam is a tesztelést az esti órákra, de nem lett hűvösebb. Ellenben kellemesen csalódtam, mert sokkal kényelmesebb és szellősebb volt, mint elsőre gondoltam. A felvételnél a kötözött sonka érzése megvan, de csak az első percig, mert utána könnyen meg lehet szokni, továbbá a kényelemhez hozzájárulnak a rugalmas beépített elemek is. Összességében ez a kabát nagyon tetszett, ha valaki a bőr kényelmetlenségétől fél, akkor ezt mindenképpen ajánlanám, mert ebben pozitívan fog csalódni.”- Zita

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

KÉNYELMES MINT A TEXTIL, DE VÉD MINT A BŐR

  • anyaga puha top-grain marhabőr
  • jól szellőző KEVLAR stretch betétek
  • egyenes szabásvonal