Balkántúra (Szerbia, Bulgária, Románia)

Balkántúra (Szerbia, Bulgária, Románia)

„Megnéztem előre, milyen időjárás szokott lenni ebben a régióban szeptemberben, és konstatáltam, hogy 12 és 22 fok között szokott lenni az átlag, mérsékelt mennyiségű esővel. Ennek ellenére végül a Sixgear Surge kabáttal és Drake nadrággal indultam útnak.”

„A városi használatra kitalált kabát 140 körül csak egy elégségesre tudott vizsgázni. A Drake nadrág jobban teljesített, megvédte a térdem a protektor meg az enyhén szélzáró anyag, úgyhogy nem hűltek le teljesen a térdízületeim.”

„Másnap az ablakon kinézve konstatáltam, hogy nem lesz meleg. Kabátomra gondolva kicsit kirázott a hideg, ezért végül pulóvert húztam alá. Útközben egyszer elöntött minket az égi áldás. Majd’ átázott már minden porcikánk, mikor találtunk az út mellett egy éttermet, ahol felvettük az esőruhát.”

„Következett a Transzalpina hágó. Eddig szinte mindenhol kiválóra vizsgázott a Surge illetve Drake szett, legfeljebb pulóvert kellett egyszer-kétszer vennem. Szeptember lévén, felfele haladván igen hamar kevésnek bizonyult a ruha mennyisége.”

„Összességében meg vagyok elégedve a választásommal. Bizonyítottam, hogy nem kell drága cordura túrakabát, cordura túranadrág, sima városi ruhával is neki lehet vágni nagyobb túráknak, csak legyen nálad pulóver.”

Henrik

SIXGEAR SURGE MOTOROS SOFTSHELL DZSEKI

SIXGEAR SURGE MOTOROS SOFTSHELL DZSEKI

  • Softshell anyag hálós betétekkel
  • 3D mesh hálós bélés
  • kivehető CE könyök- és vállprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők

SIXGEAR DRAKE NYÁRI TEXTILNADRÁG

SIXGEAR DRAKE NYÁRI TEXTILNADRÁG

  • kivehető víz- és szélálló, lélegző REISSA® membrán
  • kivehető CE térdprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők
  • csípőnél habbetét, mely SAS-TEC csípőprotektorra cserélhető