Bőrben egy vezetéstechnikai tréningen? Csilla ad a biztonságra. Még alacsony tempójú gyakorlatoknál sem vette le a bőrcuccot.

Bőrben egy vezetéstechnikai tréningen? Csilla ad a biztonságra.

„Vezetéstechnikai tréningen vettem részt, amely tűző napon, aszfalton, alacsony sebesség mellett zajlott.”

„A kabát és a nadrág is nagyon kényelmes volt végig.”

„15 km/h sebesség alatt a ruhán lévő textilbetétek értelemszerűen nem tudták ellátni megfelelően funkciójukat, kisebb megiramodásoknál azonban a menetszél már kellemesen hűsített.”

„A nadrágnak a jó szellőzésen és megfelelő rugalmasságon kívül további nagy előnye a hossza. Ennél a nadrágnál nagyon jól eltalálták, mert a motorról leszállva nem tűnik túl hosszúnak, viszont motorozás közben nem csúszik fel nagyon.”

„Hazafelé menet belekóstolhattam egy 5-10 perces kiadós záporba. Mivel a kabátban nem volt benne a membrán lelkileg felkészültem egy komolyabb megázásra, de a legnagyobb megdöbbenésemre a kabát így sem ázott át, és a nadrág is csak a textilbetét részen lett kicsit nedves.”

„25 perc után kezdtem csak érezni a mellkasomon, hogy mintha egy picit nedves lenne.”

„A kabát délutánra egész jól megszáradt kívülről is, így hazafelé már újra jól használható volt."

Csilla

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

„A tesztelés napja az egyik legmelegebb nyári nap volt. 40 fok árnyékban és betonon csak melegebb. Halogattam is a tesztelést az esti órákra, de nem lett hűvösebb. Ellenben kellemesen csalódtam, mert sokkal kényelmesebb és szellősebb volt, mint elsőre gondoltam. A felvételnél a kötözött sonka érzése megvan, de csak az első percig, mert utána könnyen meg lehet szokni, továbbá a kényelemhez hozzájárulnak a rugalmas beépített elemek is. Összességében ez a kabát nagyon tetszett, ha valaki a bőr kényelmetlenségétől fél, akkor ezt mindenképpen ajánlanám, mert ebben pozitívan fog csalódni.”- Zita

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

KÉNYELMES MINT A TEXTIL, DE VÉD MINT A BŐR

  • anyaga puha top-grain marhabőr
  • jól szellőző KEVLAR stretch betétek
  • egyenes szabásvonal