Kalandozás a Balkánon

Kalandozás a Balkánon

„Korábban sok ismerősöm emlegette Boszniát, Montenegrót, mint motoros paradicsomot, és persze az albán SH 20-on való motorozás gondolata is felcsigázott.”

„Mivel a túra augusztus második felére esett, napközben 35 oC körülötti meleggel kellett számolni. Az Erdélyben már jól bevált Sixgear Sheila nadrág és a Sixgear Switch Lady kabát volt rajtam.”

„Vittem azért még pluszba egy nyári, szellős cordura nadrágot is, de csak az első nap próbálkoztam vele, mivel cseppet sem volt hűsebb, mint a Sheila bőrnadrág, viszont a motor melegét jobban éreztem benne.”

„80 km/h alatti tempónál, 30°C felett melegem volt a bőrcuccban, de elviselhető maradt. Nagyobb sebességnél pedig kellemes volt.”

„A kabát szellőző betéttel ellátott elejének a motoron lévő gyárinál magasabb szélvédő miatt kevésbé vettem hasznát”

„Alapvetően a kabátot a szél- és vízálló bélése nélkül használtam, de a reggeli órákban, a hegyekben való motorozás során a bélés is jó szolgálatot tett. Épp ezért is tetszik nagyon ez a kabát, többféle időjárási körülmény között is jól használható, amely különösen fontos szempont hosszabb túráknál.”

„És még egy előnye jelentkezett a bőrruhának a cordurával szemben. Egy boszniai vízesést, csak negyedórás, poros úton való motorozással lehetett megközelíteni, amelynek eredményeként a ruhám fehéres-szürkésre változott. A szálláson azonban egy nedves ronggyal gyorsan megtisztítottam, így másnap reggel nyoma sem volt a pornak.”

„Összefoglalva a túra során az öltözék becsületesen helytállt.”

Csilla

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

„A tesztelés napja az egyik legmelegebb nyári nap volt. 40 fok árnyékban és betonon csak melegebb. Halogattam is a tesztelést az esti órákra, de nem lett hűvösebb. Ellenben kellemesen csalódtam, mert sokkal kényelmesebb és szellősebb volt, mint elsőre gondoltam. A felvételnél a kötözött sonka érzése megvan, de csak az első percig, mert utána könnyen meg lehet szokni, továbbá a kényelemhez hozzájárulnak a rugalmas beépített elemek is. Összességében ez a kabát nagyon tetszett, ha valaki a bőr kényelmetlenségétől fél, akkor ezt mindenképpen ajánlanám, mert ebben pozitívan fog csalódni.”- Zita

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

KÉNYELMES MINT A TEXTIL, DE VÉD MINT A BŐR

  • anyaga puha top-grain marhabőr
  • jól szellőző KEVLAR stretch betétek
  • egyenes szabásvonal