„Sokan észrevesznek, jóval többen, mint a korábbi, fekete ruhámban”

„Sokan észrevesznek, jóval többen, mint a korábbi, fekete ruhámban”

Zolinak elege lett abból, hogy mindene fekete. Új, láthatósági színű ruhájában egyetlen pillanat alatt a forgalom látványos szereplőjévé vált. De csak megjelenésében tetszik neki a Patrol vagy a praktikummal is elégedett?

A tükörben egy jó kiállású motoros nézett vissza rám, ami a ruha érdeme, elsősorban a tetszetős designé! Szép arányok, vagány szabások, mondhatni trendi összeállítás köszönt vissza rám.

A varrások, eldolgozások, cipzárak mind a kategória átlagát, ha nem a tetejét képviselik.

A belső telefonzseb tökéletes és ötletes, nagyobb telefon is bőven elfér benne, a cipzárja is jó helyen van. A két oldalsó zseb meg elég apróbb dolgok raktározására.

45 km után viszont már tudtam, hogy a nadrág bélése repülni fog. A délutáni haza utat már belső nélkül tettem meg, és azóta is így használom.

Tökéletes párosítás. Alul szellős, főként az alsó szellőzőkön keresztül. A sípcsont /boka részen kellemesen szellőzik.

A motoron ülve azt az érzést adja, mintha rám öntötték volna. Nem feszül, jól lehet benne mozogni, felállások után sem kell igazgatni (ez a térd feletti rugalmas résznek nagymértékben köszönhető!), egyszóval ideális viselet.

A közlekedő autósok részéről mindenképp megkapom azt a figyelmet, amit a színe alapján elvártam. Sokan észrevesznek, jóval többen, mint a korábbi, fekete ruhámban.

A Patrol ruha nagyon jól látszik, a kar és a lábszárak elülső részén lévő világító sárga betétek a láthatóságunkért tökéletesen megfelelnek.

Zoli

SIXGEAR PATROL DZSEKI

SIXGEAR PATROL DZSEKI

  • kivehető víz- és szélálló, lélegző REISSA® membrán
  • micro mesh bélés
  • kivehető CE könyök- és vállprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők

SIXGEAR PATROL NADRÁG

SIXGEAR PATROL NADRÁG

  • kivehető víz- és szélálló, lélegző REISSA® membrán
  • micro mesh bélés
  • kivehető CE térdprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők