Transfogaras és Transalpina, avagy a gondolatok ereje

Transfogaras és Transalpina, avagy a gondolatok ereje

„Boszorkányság vagy a gondolatok teremtő ereje, de kb. a 3. napon kiderült, hogy a csapat átmegy a Transfogarason és a Transalpinán. Legalább a Sixgear Switch Lady kabátot és Sixgear Sheila nadrágot is tesztelhetem nehezebb körülmények között.

„A borult idő láttán persze már induláskor magunkra öltöttük az esőruhát, majd miután 2 órát motoroztunk benne egy csepp eső nélkül, és szépen kisütött a nap, levettük. A bőrdzseki és nadrág kellemes viselet maradt, nem fülledtem be, de azért jó volt megszabadulni az esőruhától.”

„Másnap az esőruhát végre elfelejthettük, egy pólóval, membrán nélkül a kabát elegendő volt.”

„A kabát és a nadrág még akkor is kényelmes volt, amikor a Transalpina legmagasabb részén felmásztunk a felettünk lévő kisebb csúcsra.”

„Az öltözék jól bírta a túrát, csak a nadrág térdprotektora kezdte 2 óra motorozás után egyre zavaróbban nyomni a térdkalácsomat. A technikai szünetek (tankolás, evés stb.) alatt tudott valamelyest regenerálódni, azonban mindenképpen szerencsés lenne térdnél kicsit bővebb szabást alkalmazni, hogy hosszú távon is kényelmes legyen.”

„Az biztos, hogy alig várom, hogy újra hasonló szerpentineken tehessem próbára magamat és a Sixgear motoros ruhámat egyaránt.”

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

SIXGEAR SWITCH LADY BŐRDZSEKI

„A tesztelés napja az egyik legmelegebb nyári nap volt. 40 fok árnyékban és betonon csak melegebb. Halogattam is a tesztelést az esti órákra, de nem lett hűvösebb. Ellenben kellemesen csalódtam, mert sokkal kényelmesebb és szellősebb volt, mint elsőre gondoltam. A felvételnél a kötözött sonka érzése megvan, de csak az első percig, mert utána könnyen meg lehet szokni, továbbá a kényelemhez hozzájárulnak a rugalmas beépített elemek is. Összességében ez a kabát nagyon tetszett, ha valaki a bőr kényelmetlenségétől fél, akkor ezt mindenképpen ajánlanám, mert ebben pozitívan fog csalódni.”- Zita

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

KÉNYELMES MINT A TEXTIL, DE VÉD MINT A BŐR

  • anyaga puha top-grain marhabőr
  • jól szellőző KEVLAR stretch betétek
  • egyenes szabásvonal