„…Végre egy egyedi szín”

Luna motoros dzseki tesztelés

A Luna egy olyan motoros dzseki, amiben már a színe miatt sem fognak fiúnak nézni. A nagy világos felületeket egy kis színes csík töri meg. Nagyon kényelmes darab, a praktikus, több réteg bélés egész évben hordhatóvá teszik.

Megkértük az idei egyetlen lány tesztelőnket, hogy vigye el egy jó nagy körre a beérkezett mintadarabot és számoljon be nekünk minden észrevételéről.

Zita, aki egyébként állatorvos, imádja a két kereket. Ha épp nem motorozik, akkor tuti, hogy biciklin ül.

Zita, a tesztelő

A SIXGEAR Luna dzsekit 500 km-en keresztül „nyúzta” Suzuki Inazumája nyergében:

„Nekem tetszik ez a világos szín, jobban látnak a forgalomban és kevésbé melegít a nap. A lila színnel való díszítést nagyon eltalálták, elég egyedi lett.

Meglátszik rajta a sok bogár, főleg a délutáni, esti órákban, meg hát nyilván a kosz is. Legyen azonban mentségére írva, hogy mégsem fehér, hanem szürke, ami miatt talán ezek az apróságok nem olyan feltűnőek.

Nagyon kényelmes, nem nyom, nem szorít sehol, sem béléssel, sem anélkül. Könnyen siklanak a cipzárak, a patent passzol, nem szorul vagy akad.

Könnyű benne mozogni, sok helyen állítható. Két kivehető béléssel (egy a szeles-esős időre, egy pedig a hidegre) rendelkezik, amiket nem bonyolult ki-be tenni, egyszóval stramm kis kabát.

A „hőháztartása” remek, próbáltam hajnali 17 fokban és déli 35 fokban is. Nem fáztam, sőt jól esett a menetszél, bár a déli melegben a megállás után azért első dolgom volt levenni a dzsekit, mert nagyon meleg tud lenni, de olyankor miben nem?!

Zsebből van bőven és elég nagyok ahhoz, hogy telefon, kulcs, zsebkendő, vagy akár egy kisebb könyv is elférjen bennük. A külső zsebek felett tépőzár is van, ami azért jó, mert ha véletlenül elfelejted behúzni a cipzárt, nem kell félned, mert a tépőzár miatt nem eshet ki belőlük semmi.”

Az, hogy 1-1 mintadarabot kiadunk tesztelésre nagyon sokat segít nekünk. Ilyenkor tudunk még módosítani a termékeken a végleges gyártás előtt. Ez most is így volt, hiszen Zita egyik ötlete volt, hogy tegyünk bele még egy kis színt, ami meg is történt a végleges dzsekiken.

Neked is lenne 1-2 ötleted, hogy mitől lehetnének még jobbak a SIXGEAR cuccok? Akkor ne tartsd magadban, írd meg az info@sixgear.eu címre!

SIXGEAR LUNA DZSEKI

SIXGEAR LUNA DZSEKI

„Nagyon kényelmes volt, nem nyomott, nem szorított sehol, sem béléssel, sem anélkül. Könnyen siklanak a cipzárak, a patent passzol, nem szorul vagy akad.

Ami nagyon tetszett benne, hogy a külső zsebek felett tépőzár is van, ami azért jó, mert ha véletlenül elfelejti valaki a cipzárt behúzni, továbbra sem kell félni, mert tépőzár miatt nem esik ki semmi. „-Zita

  • kivehető víz- és szélálló, lélegző REISSA® membrán
  • kivehető thermobélés
  • kivehető SW könyök- és vállprotektorok, melyek SAS-TEC protektorokra cserélhetők