SIXGEAR TERMÉKEK

SIXGEAR hybrid dzseki

MOTOROS DZSEKI

Bőr, retró farmer, vagy textil túradzseki? Mindent megtalálsz nálunk, amire csak szükséged lehet! 3M Scotchlite fényvisszaverők, egyszerűen rögzíthető bélések, szél és vízálló Reissa membránok, 1000 D és Dynatex erősítések, CE és SW váll-és könyökprotektorok – nézd meg motoros dzseki kínálatunkat, és találd meg azt, ami a leginkább passzol hozzád!

SIXGEAR REVO NADRÁG

MOTOROS NADRÁG

A bőrtől a textilig, a thermobéléstől a KEVLAR-ig, profi szellőzőpanelekkel, ütéstompítókkal, térd-és csípőprotektorokkal, 1000 D vagy Superfabric erősítésekkel – ha itt nem találod meg a motoros nadrágodat, akkor sehol!

SIXGEAR QUEENS DZSEKI

NŐI MOTOROS DZSEKI

Kényelmes, praktikus, biztonságos. Farmerdzsekik és túrakabátok, a legkülönfélébb váll-, könyök- és gerincprotektorokkal a biztonságodért. Válaszd ki magadnak már most a motoros dzsekidet akár az egész szezonra!

SIXGEAR SHEILA BŐR-TEXTIL NADRÁG

NŐI MOTOROS NADRÁG

Marhabőr és vízálló textil túranadrágok, amik nem csak remekül állnak, de meg is védenek! Kényelmes, praktikus, fényvisszaverőkkel, térd-és csípőprotektorokkal felszerelve a biztonságod érdekében! Keresd meg a hozzád legjobban illőt!

SIXGEAR EVO BŐRRUHA

MOTOROS BŐRRUHA

Egyszerre bőr, mégis remekül szellőzik, és szabadon mozoghatsz benne. Mindegy hogy férfinak, vagy nőnek, ez igazi nagypályás motorosoknak készült! XS-től az 5XL-ig minden méretben megtalálod motoros bőrruháinkat!

SIXGEAR SUPREME KESZTYŰ

MOTOROS KESZTYŰ

Sport-és túrakesztyűk textilből és kecskebőrből, a nyári túrához éppen úgy, mint a száguldáshoz a versenypályán. Erősítések, protektorok, ütéstompítók a biztonságodért úgy, hogy a kényelmet egyáltalán nem zavarják. Hatalmas a választék, és benne van az a motoros kesztyű is, amire Neked éppen szükséged van!

SIXGEAR HIGHLIGHT ESŐRUHA

MOTOROS ESŐRUHA ÉS KIEGÉSZÍTŐ

Esőruha- és nadrág, kézmelegítők és lábtakarók, hogy ne az időjárás döntse el, mikor tudsz biztonságosan, kényelmesen motorozni! Gyorsan le-és felvehető, illetve szerelhető, ha hirtelen jönne a zápor, minden motorosra és motorra tökéletesen illik.

SIXGEAR PIKE CSIZMA

MOTOROS CSIZMA

Csizma, cipő, bakancs rád és a motorodra szabva! Nincs az a motoros túra, amit ne vészelnének át veled, miközben egyszerre védenek is az úton! Nehogy épp a lábadról hiányozzon a legjobb minőség, mikor motoros csizmát veszel!