SIXGEAR BLOG


Patrol, Switch és Surge dzsekik hosszú távú teszten

Csillát bőrbe öltöztettük

Tavaly Zita és Peppe tesztelte a szellőző betétes bőrdzseki női és férfi prototípusait. Mindketten elégedetten nyilatkoztak róluk, néhány apróságba tudtak csak belekötni, amit a sorozatgyártásig orvosoltunk. Idén már kapható a boltokban a Switch és a Switch Lady. Az új tesztelő megkapta hosszú távú tesztre a hozzá legjobban illő, szintén szellős Sheila bőrnadrággal együtt. Csilla gyakran autópályázik CBF600-asával, ugyanakkor városban is sokat megy. Ebben a szerkóban nagy tempónál biztonságban lesz és remélhetőleg nyáron sem fog megsülni benne.

Csillát bőrbe öltöztettük


„Tetszik, bár nem a külleme miatt venném meg, hanem a jó láthatósága miatt”

„Tetszik, bár nem a külleme miatt venném meg, hanem a jó láthatósága miatt”

Új átmeneti túradzsekinket még tavaly adtuk oda tesztelőnknek, hogy próbálja ki, nyúzza, és ha nem tetszik valami, rögtön szóljon, hogy mire sorozatgyártásba kerül, tudjunk rajta módosítani. Peppe komolyan is vette a feladatot, bőven jegyzetelte a hibákat. Főleg a kabát ujjával voltak problémái…


Tudod mi az a TASLAN anyag?

Tudod mi az a TASLAN anyag?

Egy extra könnyű, lenge anyag, amiből direkt városi kanyargáshoz, illetve robogózáshoz készítünk ruházatot.

A puha tapintását és kellemes, természetes hatását a fonal különleges kikészítésének köszönheti. A vezérfonalak különösen vastagok, szilárd magjukat texturált felület borítja.

 


Switch és Switch Lady

SIXGEAR SWITCH FEKETE KÉKSIXGEAR SWITCH FEKETE FEHÉR PIROS

Sokszor találkozunk az üzletben olyan motoros párokkal, akik szeretnének „összeöltözni” szívük választottjával. Na persze a srácok szeretnének férfiasan, a csajok pedig nőiesen kinézni, ami totál megérthető.

Ezért szerettük volna olyan motoros dzsekivel bővíteni a palettát, ami a bőr erősségével és textil kényelmével van kombinálva és tavasztól őszig megállja a helyét, ráadásul férfi és női verzióban is elérhető.

Így született meg a Sixgear Switch és Switch Lady ötlete.


„…Végre egy egyedi szín”

Luna motoros dzseki tesztelés

A Luna egy olyan motoros dzseki, amiben már a színe miatt sem fognak fiúnak nézni. A nagy világos felületeket egy kis színes csík töri meg. Nagyon kényelmes darab, a praktikus, több réteg bélés egész évben hordhatóvá teszik.


Reggel hűvös és eső, délután meg leszakad rólad a gatya a melegtől?

SIXGEAR motoros ruházat

Visszavonhatatlanul itt az ősz és a kiszámíthatatlan időjárás. Ez nem azt jelenti, hogy le kell tenni a motort, csak azt, hogy érdemes a cuccaidat úgy megválogatni, hogy a reggeli melóba menet és a délutáni gurulás is élvezhető legyen.


Meg van az az érzés, amikor nyáron motorra ülsz és egy pár órás túra után garantált, hogy pólót kell cserélned?

Meg van az az érzés, amikor nyáron motorra ülsz és egy pár órás túra után garantált, hogy pólót kell cserélned?

Nekem mindig nagy dilemma volt, hogy milyen dzsekit válasszak, mert még ha a pénztárcám meg is engedné, akkor se szeretnék 3-4 féle motoros kabátot bezsúfolni az amúgy is tömött szekrényembe csak azért, hogy legyen egy, ami szellőzik, meg egy, ami nem ázik… na és mikor melyiket vigyem magammal?


SIXGEAR a Motorfesztiválon

Hosszú és mozgalmas időszak áll a hátunk mögött. Február 24. -26. között rendezték meg idén a Budapest Motor Fesztivált a Hungexpon, ahol a SIXGEAR termékek külön részleget is kaptak.

Ugye milyen klassz volt?

SIXGEAR stand